Разнообразие от стилни дамски дрехи в големи размери и макси модели за всяка фигура

Нашата История

От Сърцето на Maxi Market

Maxi Market започна като мечта да предложи стил и удобство на дами с големи размери. С годините, ние се превърнахме в символ на разнообразие и инклузивност, като предлагаме богата гама от 'дамски дрехи големи размери', включително 'рокли големи номера', 'блузи и туники големи размери', 'връхни дрехи за всеки сезон' и много други.

Елегантна колекция от макси дрехи, предлагаща комфорт и стил за модерната жена

Най-Голямото Разнообразие

Непреходна Мода за Всеки Размер

В Maxi Market се гордеем с факта, че предлагаме най-големите размери на пазара. Нашата колекция 'Макси Мода Връхни Дрехи' и 'Макси Дрехи Пролет/Лято' са създадени, за да осигурят на всяка дама перфектното прилягане, независимо от размера или стила, който търси.

Защо Дамите

Защо Дамите

Избират Нас?

От скромните си начала до днешния ден, пътят на Maxi Market е изпълнен с ключови моменти и значими постижения. В нашия раздел "Важни Моменти" ви представяме хронологията на нашето развитие – от първата открита дреха в нашия асортимент до последните иновации в макси модата. Тази времева линия отразява нашата растяща страст към модата и ангажимента към нашите клиенти, докато продължаваме да разширяваме нашите хоризонти и да поставяме нови стандарти в индустрията.

 • 8

  Години лидери в макси модата у нас

 • 30+

  Партньори в модната индустрия

 • 650+

  Налични макси модела по всяко време

 • 64+

  Големи размери от XL до 8XL

Footer image

© 2024 Maxi Market, Осъществено от Shopify

   Влизам

   Забравена парола?

   Все още нямате акаунт?
   Създай акаунт